this weekend

Och så har ännu en helg kommit och gått. Den har varit väldigt bra, därav utebliven bloggning. Här kommer en liten recap:
 
Fredag:
 
Åkte direkt in till stan efter skolan med Tova och handlade godis och en kladdkaka. Tog sedan bussen hem till mig och bänkade oss framför den första Harry Potter-filmen. Hon har tjatat på mig enda sedan jag berättade att jag inte sett HP-filmerna att jag MÅSTE se dom, så vi bestämde oss för att se dom tillsammans. Vi hann se fyra filmer, vi ska ta resten någon annan helg. Tyckte faktiskt de var bra, vilket jag inte hade förväntat mig. Men det var en mysig kväll/natt (vi var uppe till strax efter fyra, långa filmer alltså)
Två väldigt oproffesionella bilder tagna ca 1.22 på natten. Don't judge.
 
Lördag:
 
Vaknade typ vid nio någon gång. Pratade med Tova en stund, åt frukost, fixade mig medans Tova och mina småsyskon spelade Mario Kart och åkte in till stan. Där skildes vi åt, då Tova skulle hem och jag åkte till Henke. Var där några timmar, såg tv, myste, busade med Henkes hund som förövrigt är huuur gullig som helst. Åt middag och spelade lite kinect (vilket jag inte var speciellt bra på) och fick sedan skjuts hem till min pappa där vi bara chillade resten av kvällen.
Gulliga♡
 

Söndag:
 
Vaknade upp bredvid my love, låg och pratade en stund, gick upp och åt frukost. Vid 12 var vi klädda i skoterkläder och redo för en skotertur i det fina vädret. Henke fick låna min pappas knallorangea overall eftersom det var rätt spontant och han inte hade några egna kläder med sig. Passade riktigt bra med våran knallröda skoter haha. Men hursomhelst så körde vi väldigt långt och efter en stund började min och Henkes skoter strula. Den stannade och fick motorstopp flera gånger och tillslut startade den inte alls. Så då fick vi ringa efter bärgningshjälp och så var vi tvugna att gå i skogen ca två kilometer. Rätt jobbigt då man sjönk ner till låret i snön vartannat stag, men men. Allt gick ju bra tillslut!
Charmiga killar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0