highlights

Här kommer lite highlights av vad som har hänt medan jag inte har bloggat.
 
Smilla har fått valp
Oj, nu skrev hon fel tänkte ni. Men nej, vi blev också lite förvånade men det blev bara en valp faktiskt. Hon heter Po (som i kung fu panda, för att hon var så stor), föddes ca en tredjedel större än genomsnittet och är bara hur gullig som helst. Blev lite dramatiskt med förlossningen då den höll på i ca 36 timmar innan vi tillslut åkte in till en vetrinär och fick göra kejsarsnitt. Men som tur gick det jättebra och nu är hon fyra dagar gammal!
 
Gjorde bort ett hemskt prov
Som jag oroat mig för detta prov alltså. Ända sedan vår historialärare berättade om det det första han gjorde på kursen i höstas har det legat och gnagt i baksidan av huvudet. Men nu är det över! Har ingen aning om hur det gick men bara känslan att ha det över är så underbar.
 
 
 
Alla hjärtans dag
Spenderades såklart med min fina pojkvän. Bestämde oss för att inte ha för stora förhoppningar eller göra hela den där "allahjärtansdag-grejjen", utan tog det lugnt istället. Han var här hela helgen faktiskt, så det var riktigt mysigt. Vi var och fikade på stan, umgicks med våra gäster, lyckades bli utelåsta i fyrtio minuter, åt finmiddag och bara hade det allmänt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0