Ny blogg

Hej! Länge sedan nu, men det verkar som ni har överlevt utan mig iallafall, då ni har varit inne och kollat lite här ändå;). Men jag har haft det tungt de senaste veckorna, med lite bra glimpsar här och där. Har haft så sjukt mycket i skolan så jag har varit väldigt stressad. Men nu är allt innan lovet avklarat, så skönt!
 
Men! Nu händer det saker. Jag ska byta blogg! Min nya heter nouw.com/hannawiksten så från och med nu är det alltså där jag kommer blogga! Förstår att ni blir förvånade och att det kanske är lite konstigt, men jag vill ha en ny start. Prova något nytt och vända ett nytt blad liksom. Jag har bloggat här i snart fem år och känner att det inte riktigt har hänt något. Blogg.se är en så sjukt stor bloggportal och det är lätt att bli en i mängden. Och det vill inte jag! Så därför provar jag något annat ett tag.
 
Skulle det bli så att jag inte trivs med nouw, kommer jag säkert tillbaks. Och min blogg här kommer självklart finnas kvar, så när vi (både jag och ni) får lite nostalgi kan vi gå tillbaks och kolla i mitt lååånga arkiv. Så jag byter alltså blogg, men denna finns kvar. (mormor och farmor, är det något ni undrar över är det bara att ringa! Kram på er)
 
Det känns lite skumt. Är så van med blogg.se, är så van med den här bloggen och helt ärligt känns det lite sorgligt att lämna den bakom mig. Men det är dags att gå ut ur min comfort zone och pröva! Hoppas ni följer med mig dit och läser som ni brukar. Har publicerat tre inlägg idag (bland annat ett om mitt nya hår) så in och läs! ↓
 
nouw.com/hannawiksten
nouw.com/hannawiksten
nouw.com/hannawiksten
Tack för de här fem åren!♥

RSS 2.0