Bff-weekend

Asså varför går helgerna så himla fort? Jag lovar att det alldeles nyss var fredag. Typ bokstavligen talat fem minuter sedan! Det här är inte okej! 
 
Har iallafall haft en riktigt bra helg. Ronja, Hejla och Jessica (min bästis, hennes lillasyster och deras mamma) kom från Stockholm och hälsade på oss. Vi har varit på stan, ätit mycket gott, sovit alldeles för lite, sett film, lyssnat på julmusik, tjejsnackat och tränat en sväng idag. Ronja agerade min PT och jag kan säga att mina ben kommer vara döda imorgon.. Vi har iallafall haft riktigt roligt och mysigt, men det är alltid lika tråkigt att lämna av dom på flygplatsen. 

or it's gonna go down in flames

Hej på er! Riktigt skön dag idag. Hade först sovmorgon till 9.50 vilket är underbart, sedan en himla chill historialektion följd av lunch. Jag och Mia har hål samtidigt på onsdagar så vi brukar alltid äta lunch tillsammans och träna/åka in till stan/plugga och idag pluggade vi. Vi har ett engelskaprov på 300 glosor i veckan och det är inte lätt alltså. Ord som plurilingualism, inadequate och suffrage t.ex.och egentligen, när ska man någonsin använda dom? Aja, segt är det.
 
Men efter lunch hade jag två lektioner och sedan slutade jag. Älskar verkligen mina onsdagar! 

nytt

Kände att det var dags att byta till en ny design nu till vintern. Gillade verkligen min gamla header, men med en ny början behövs en ny design! Om ni inte ser den uppdatera sidan eller tryck på f5.
 
Min gamla:
 
 
Min nya:
 

skridskor och julkänslor

Hej på er! Hoppas ni haft en bra tisdag, det har jag verkligen haft. Hade inte sovmorgon, vilket jag kind of blivit van vid nu då jag har det tre dagar i veckan (måndag, onsdag, fredag), men hade ändå lugna lektioner och slutade dessutom 15.15. På idrotten hade vi skridskor, vilket jag faktiskt tycker är roligt! Förstår inte varför alla tycker det är så hemskt haha. Vi lekte mest och övade lite taktik och sen fick vi sluta.
 
Sedan jag kom hem har jag pluggat lite, ätit och nu sitter jag och lyssnar på julmusik. Vet att det är lite tidigt men jag kunde inte hålla mig! Är så himla taggad på jul just nu, vet inte riktigt varför. Så fort jag tänker på det pirrar det typ i magen, som när man var liten! Målade mina naglar röda igår och har lyssnat på julmusik i ungefär en vecka. Jag är redo, jul nu tack!
 
 

rambling

Hur kommer det sig att när jag inte borde blogga för att jag har andra, viktigare saker jag borde göra, får jag världens blogglust? Ett mysterium utan lösning haha. Men hej på er! Asså gud vad det här året har varit ett dåligt bloggår. Har inte alls skrivit lika mycket som jag hade tänkt eller velat, men det har hänt väldigt mycket. Både saker jag har berättat om men också annat, som jag inte kunnat eller velat skriva om.
 
Översiktligt har 2014 varit ett väldigt bra år. Hade världens bästa sommar som spenderades med underbara människor och utöver det har jag även hunnit gå ut grundskolan, börjat gymnasiet, flyttat och rest. Kan ha varit därför bloggen har hamnat mer på sidan.
 
En annan anledning är att jag inte haft tillgång till en egen dator större delen av året. Sa ju hejdå till min skoldator i början av juni och sedan dess har jag behövt låna två olika hos mamma och pappa och det har varit minst sagt påfrestande. Ska inte gå in på det nu men allt möjligt har kommit i vägen, framförallt att inte kunna ha alla bilder på samma ställe är irriterande. Har dessutom fortfarande inte fått vår skoldator på Minerva, vilket verkligen suger. Dock går det rykten nu om att vi kanske ska få dom på fredag, försöker att inte få upp mina förhoppningar men det skulle verkligen vara jätteskönt! 
 
Vet inte riktigt vad poängen med det här inlägget var. Var bara saker jag gått omkring och funderat på och kände att jag ville skriva ner. Har verkligen mycket i skolan nu - 6 prov/inlämningar på fyra veckor. Lär blir tufft men innan vi vet ordet av är det 19 december och jullov! Vi får väl se om jag fortsätter blogga nu, lovar ingenting.
 

RSS 2.0