Can't get you out of my head

Hej! Har som planerat varit med Mia i helgen. Igår var vi på glassmässan och på kvällen var vi med några kompisar. Riktigt roligt! Idag har jag inte gjort något speciellt, ska åka och träna snart. Känner mig allmänt otaggad, menmen.. Det brukar vara skönt efteråt!
 
 

Vår

HEJ! Tänker inte ens förklara min frånvaro den här gången, det bara är en sådan period just nu! Idag är det iaf fredag och det känns jätteskönt. Har inte varit en så värst tuff vecka men ändå, alltid skönt med helg! Har inga spikade planer än, men ska hitta på något roligt imorgon med Mia! 
Skinnjackan har varit på hela veckan, vårkänslor!

I'm happy

Hej hörrni! Även fast det är söndag idag, skolan börjar imorgon och att jag hade behövt läsa lite no idag så har jag ingen ångest! Det här har varit en riktigt bra dag!
 
Började med en lång härlig sovmorgon följt av en god frukost. Sen såg jag lite på film och tog det lugnt innan jag åkte in till stan och tränade med mamma. Sh'bam och core körde vi idag, så himla kul! Sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag alldeles strax gå isäng. Längtar nästan lite till skolan imorgon, haha.. Vad har hänt med mig?
 

Hemma igen

Hej hörrni! Nu är jag tillbaka från sportlov i kittelfjäll. Internetet där var löjligt dåligt och dessutom var man så trött när man kom hem efter att ha åkt skidor hela dagen = varför jag inte har bloggat. Har varit bra dagar med mycket skidåkning, god mat och mysiga kvällar. Har inte tagit jättemycket bilder, men fick ett ryck sista dagen och tog lite bilder då. 

Fjällen

Hej på er! Sitter just nu i Vilhelmina och ska alldeles strax åka till Kittelfjäll med mamma, Emilia och Gösta. Jag, mamma och Emilia åkte hit igår, har sovit över här och idag ska vi vidare till kittelfjäll! Där har vi hyrt en stuga och ska spendera de kommande dagarna i backen. Vet inte om det kommer finnas internet, men det löser sig på något sätt!
 
Min packning haha, ska var borta i några dagar men har ändå med mig typ hela min garderob.

RSS 2.0