Blank space

Asså inser ni att det är julafton imorgon? Att det är jullov just nu? Att jag åker till USA om tre dagar? Asså shiiit vad tiden går fort. Känns som jag skrivit det ofta under den här hösten, men det är för att det är sant. Det var nyss augusti och min första dag på Minerva. Det känns som igår då jag tog fel buss, var tvungen att åka taxi eftersom jag inte kände igen mig i området och kom några minuter sent till uppropet (hahahah så himla pinsamt). Sedan har månaderna bara flugit iväg och nu är vi här. 
 
Så. Himla. Mycket. Har. Hänt. Under hela året egentligen. Har mått skitdåligt men även jättejättebra, legat i mitt rum och sett serier hela dagar men även varit så upptagen att det känts omöjligt att hinna med allt, varit jättelugn men även stressat och oroat ihjäl mig, lärt känna många nya underbara människor men även förlorat vänner jag bryr mig om. Mycket i skolan, mycket privat och det är kanske därför det kännts som tiden bara springer iväg.
 
Ibland blir jag nästan fascinerad över hur allt bara går så fort. En sak leder till en annan som bara växer större och större tills det blir utom kontroll. Känns som det har varit mycket sådant under det här året. Vet inte om det är bra eller dåligt, det är väldigt olika beroende på vad det är, det kanske inte måste vara bara det ena, utan lite av både och.
 
Men något jag har lärt mig under det här året är ändå att allt ordnar sig, på något sätt. Temat på det här inlägget är nog tid, eftersom allt löser sig med tid. Ibland tar det sekunder, ibland veckor, månader, men på något sätt blir det till slut bra. Sen blir det kanske dåligt igen och sedan bra på nytt. Livet är en bergochdalbana. Det blir inte alltid som man tänkt sig, ibland kanske inte lika bra som man planerat, men det är okej! Har man gjort allt man kan är det ingen idé att må dåligt över, utan det är bättre att se framåt och minnas att tiden fortsätter gå.
 
Var inte alls tänkt att skriva såhär mycket och såhär seriöst, hade planerat att skriva en rad eller två om det här men så kom jag bara på mer och mer jag ville skriva. Blir kanske lätt så om man går och tänker på saker länge haha. Hoppas ni förstår vad jag menar och creds till er som orkade läsa mina midnight ramblings, god jul i förskott!
 
det finns rätt bra quotes och bilder på weheartit alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0