Lite nytt

"Midi-ring" från Gina Tricot, 18 :-
Ring från H&M, 10 :-
Skor från Nike Factory, 430 :-
Väska från Levi's, 200 :-
 
Så det här är det jag köpt här under de första dagarna här i Stockholm! Har varit lite snål med shoppingen och mest kollat i affärerna vi har varit i. Jag är verkligen inte en spontanköpare, behöver fundera innan jag köper nått. Det är nog både bra och dåligt, då jag är ganska bra på att spara pengar men ofta ångrar att jag inte köper saker efteråt. Dock är jag väldigt nöjd med det jag köpt nu!

Beach please

Hej på er! Idag klev jag, mamma och Emilia upp olidligt tidigt (vid sju, första gången på typ hela sommarlovet) för att åka in och möta moster och kusin på Barkaby Outlets och shoppa lite. Jag hittade faktiskt lite saker, vilket var väldigt bra. Visar i ett inlägg senare!
 
När vi gått klart där åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem. Efter ungefär en halvtimme hemma bestämde vi oss för att vi behövde svalka av oss så vi gick och badade på en strand i närheten. Jättemysigt!
 

Stockholm i mitt hjärta

Linne - Bikbok / Kjol - H&M / Skor - Keds / Solglasögon - Gina Tricot

Är som det är

Hej hörrni! Igår var jag på middag hos min mosters ex (det låter mer komplicerat än det är haha) tillsammans med mina två kusiner, mamma och moster. Vi firade att min kusin Christian precis kommit hem ifrån Asien vilket var väldigt trevligt! Vi åt god mat, kollade på bilder från Christians resa och pratade.
 
Sitter just nu hemma hos mormor, vi åkte hit igår. Har inga spikade planer för dagen än, de har ändrats fram och tillbaka men det lär bli en trip till stan en sväng iallafall. Antlingen blir det en shoppingtur, eller så åker vi på grönalund. Vi får se!
 
 
 

Sommaren 2014

Under tiden jag inte bloggat har större delen av sommaren gått. Jag vill minnas och kunna läsa om allt i framtiden och tänkte därför att jag skulle lägga upp alla bilder från i sommar och sammanfatta den lite kort. 
 
Efter Paris - Stockholm i fem dagar
Efter Paris åkte Emilia och mamma åkte hem till Umeå, men jag stannade kvar i Stockholm hos min moster och kusin Jennifer i några dagar. De har precis flyttat till en ny lägenhet och vi hjälptes åt lite och fixa där. Vi var även och shoppade, tränade, badade och bara umgicks. Det var ett par riktigt mysiga dagar!
 
Umeå
Efter både Paris och Stockholm var det skönt att komma hem igen! Umgicks med Mia en helg vilket var typ första gången på hela sommaren, våra scheman med resor och jobb klickade verkligen inte i sommar. Det var jätteroligt, vi var Smillavakt, drack goda smoothies och var och grillade med fina kompisar. 
 
Mer Umeå
Sen gick det några veckor då jag inte hade nått speciellt för mig. Var med järngänget och badade mest hela tiden vilket var väldigt härligt! Det blev sånna där perfekta sommardagar/kvällar som man minns länge.
 
Husvagnssemester
Sen åkte jag, Emilia, pappa, Tanja och killarna på husvagnssemester. Det var en spännande upplevelse - 6 personer i en husvagn för 4. Men det gick ändå, vi var i Övik några dagar och på en camping i Sollefteå de övriga dagarna. Vi åt god mat, badade, klättrade i en grotta (lite random, ja), solade utanför husvagnen och hade det väldigt trevligt! 
 
Umeå
De senaste veckorna har jag varit i Umeå. Tränat med Mia, varit och badat, grillat, gått på bio och haft riktigt kul!
 
NU
Just nu sitter jag hos en av mammas kompisar i Stockholm. Vi kom hit i förrgår och jag stannar till på onsdag. Veckan efter börjar skolan.. Herregud vad det här sommarlovet har gått fort! Har hunnit med typ mer saker än någonsin på en sommar men jag har väldigt svårt att acceptera att det snart är över. Det är inte okej!
 
Från och med nu kommer jag börja blogga som vanligt igen och inom en snar framtid kommer även den nya designen upp!

RSS 2.0