Enough is enough!

Nej nu räcker det! Jag har varit ledsen och saknat motivation till skolan ett bra tag nu. Känt mig trött hela tiden. Stressat över saker men inte tagit tag i dom och blivit ännu mer stressad. Vaknat flera gånger varje natt, rädd att jag försovit mig. Övervägt att låtsas vara sjuk bara för att slippa gå dit. "Glömt böcker på skolan" bara för att slippa sitta den där timmen och plugga.
 
Men asså nej, nu har jag fått nog. Skolan är en del av mitt liv som jag bara måste acceptera. Gymasiet handlar om 3 år, varav jag bara har 2,5 kvar. 3 år av mitt liv är inte mycket, jag måste bara se det som ett hinder jag vill och ska ta mig över. Jag kommer behöva kämpa mycket med mig själv, tvinga mig att plugga även fast jag inte orkar. Men det kommer vara såå värt det. För jag vet att det kommer bli så himla mycket lättare om jag tar tag i saker i tid. Jag kommer först o främst bli mycket mindre stressad, sedan även kunna vara stolt över mina betyg. Det kommer vara sjukt tråkigt, men det är bara att göra.
 
Hade en taktik när det var som tuffast i åttan. Oavsett om vi hade 1000 inlämningsuppgifter och prov så höll jag hoppet uppe. Jag tog vara på lektioner och jag peppade mig själv. Istället för att tänka: "åh, nu har vi fem lektioner kvar, gud vad segt..." så tänkte jag: "En lektion avklarad och det gick ju jättebra!", även om det kändes jobbigt och tungt att man skulle vara kvar i skolan i sex timmar till. Fake it, 'til you make it. Tillslut kommer de där fem lektionerna inte kännas så jobbiga! Och så får man tänka att tiden går fort och att det aldrig är längre än fyra dagar till helg!
 
Så det ska jag prova igen. När jag vaknar imorgon ska jag sätta mig upp i sängen och bestämma mig för att det här ska bli en bra jäkligt dag, och sedan se till att det blir så! Det är inte svårare än man gör det. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kämparglöd, du äger!

2015-01-29 @ 20:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0