Hej på er! Torsdag och jag är fortfarande hemma.. Asså denna förkylning vill inte ge sig, elak är den! Sedan har jag även lyckats smitta Henke. Han var här igårkväll, frisk när han kom hit och hemma från skolan idag. Hahah, aja det är det som händer om man ska vala gullig och träffa sin sjuka flickvän. Det är på egen risk alltså. 
 
I övrigt har jag inte gjort mycket under de senaste dagarna. Igår var jag ute för första gången på två dygn vilket var härligt. Var på stan med mamma och gick lite ärenden + fikade. Sedan var jag med Henke på kvällen då. JUSTE! Har börjat spela Monopol på mobilen också. Laddade ner appen i tisdags och har spelat sedan dess. Älskar monopol, men verkar vara typ den enda i hela världen som gör det hahah. Så fort jag ber någon spela med mig skrattar dom typ, så nu spelar jag på mobilen istället! Annars har jag bara sett Vänner och Prison Break, sett klart tre säsonger nu, en kvar. 

Lite bilder från de senaste dagarna:
Fettisdagen ju! Tycker inte om mandelmassa så tog nutella och hallonsylt istället. Aldrig ätit något godare i mitt liv typ. 
Sminkade mig för första gången på tre dygn och gick utomhus i min fläta som jag sovit i två nätter. Yolo.
Blivit irriterad på netflix varje gång denna ploppar upp. Hallå, antagligen ser jag fortfarande annars skulle jag stänga av?
Monopooool<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0