rambling

Hur kommer det sig att när jag inte borde blogga för att jag har andra, viktigare saker jag borde göra, får jag världens blogglust? Ett mysterium utan lösning haha. Men hej på er! Asså gud vad det här året har varit ett dåligt bloggår. Har inte alls skrivit lika mycket som jag hade tänkt eller velat, men det har hänt väldigt mycket. Både saker jag har berättat om men också annat, som jag inte kunnat eller velat skriva om.
 
Översiktligt har 2014 varit ett väldigt bra år. Hade världens bästa sommar som spenderades med underbara människor och utöver det har jag även hunnit gå ut grundskolan, börjat gymnasiet, flyttat och rest. Kan ha varit därför bloggen har hamnat mer på sidan.
 
En annan anledning är att jag inte haft tillgång till en egen dator större delen av året. Sa ju hejdå till min skoldator i början av juni och sedan dess har jag behövt låna två olika hos mamma och pappa och det har varit minst sagt påfrestande. Ska inte gå in på det nu men allt möjligt har kommit i vägen, framförallt att inte kunna ha alla bilder på samma ställe är irriterande. Har dessutom fortfarande inte fått vår skoldator på Minerva, vilket verkligen suger. Dock går det rykten nu om att vi kanske ska få dom på fredag, försöker att inte få upp mina förhoppningar men det skulle verkligen vara jätteskönt! 
 
Vet inte riktigt vad poängen med det här inlägget var. Var bara saker jag gått omkring och funderat på och kände att jag ville skriva ner. Har verkligen mycket i skolan nu - 6 prov/inlämningar på fyra veckor. Lär blir tufft men innan vi vet ordet av är det 19 december och jullov! Vi får väl se om jag fortsätter blogga nu, lovar ingenting.
 

Kommentarer
Postat av: elsy boman (farmor)

Kul att se dej igen - all förståelse för att du har mycket men jag ser fram emot nya inlägg - ha de kramar

2014-11-24 @ 22:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0