Resor

Asså det här med att resa.. jag verkligen älskar det! Har rest ganska mycket i mina dar och det är verligen något speciellt med att få komma till ett nytt land, träffa nya människor, uppleva en ny miljö.
Väldigt sant!↑
 
Under det senaste året har jag hunnit vara på tre resor som har varit helt underbara. Först var det Gran Canaria (det var iofs i slutet av 2013 men jag tar ändå med den) där jag var med mormor, mamma och Emilia över jul. Vi hade det jättemysigt, det var varmt, soligt, fina stränder, god mat, bra hotell och ja, vad mer kan man önska?
 
Sedan åkte jag till USA i april med min pappa och entourage. Vi hälsade på min farbror och hans familj och den resan var mer inriktad på shopping än solsemester. Visst var det varmt, men det var nästan för varmt för att vara ute länge och sola. Blir ju så i Florida. Så vi spenderade mycket tid inne på malls och det hade jag ingenting emot!
 
I juni åkte jag, tillsammans med mamma och Emilia, till Paris i några dagar! Det var mer en turistresa där vi var och kollade på olika kända byggnader osv. Hade tänkt shoppa men allt var så himla dyrt och det blev inte av. Vi åt mycket gott, gick väldigt mycket och hade det allmänt bra!
 
Och snart är det dags igen! Det 26:e december åker vi till USA och hälsar på min kusin som är där som au pair. Är riktigt taggad! Det blir också mer en shoppingresa än en solsemester, men det har jag inget emot! Är där över nyår och kommer inte hem igen förrän dagen innan skolan börjar (asså lagom trött jag kommer vara den dagen)
Lite blandade bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0