Cabin

Känns som det var länge sedan jag skrev nu, men det var bara två dagar sedan. I Jennifers hostfamilys cabin fanns det varken internet eller täckning så det var ingen idé att ens försöka och igår var vi hela dagen och shoppade och kom hem så sent att allt annat än sömn var uteslutet. 
 
Deras cabin var dock jättefin och stor. När vi kom dit åkte vi nästan direkt till en "amish" village, eller det var det vi trodde iaf. Det visade sig dock vara en liten håla med några skumma affärer varav en av dom var en "amish furniture store". Det var ju rätt så tråkigt, vi hade förväntat oss att få se en liten by med massa amish människor (Amish = en grupp människor som lever som på 1800-talet, utan el, bilar osv) gå runt. Så vi var där i kanske max tio minuter innan vi åkte och handlade mat istället.
 
Vi handlade tillräckligt med mat för typ en vecka och vi skulle bara vara där en natt haha. När vi var klara där åkte vi tillbaks till cabin och bara tog det lugnt, åt gott, såg en film, åt mer och pratade mycket. Om väldigt djupa saker faktiskt, började med att vi pratade om tsunamin i Thailand för 10 år sedan och slutade med en disskution om vad som händer efter döden haha. När vi blev alldeles för trötta gick vi och lade oss.
 
Dagen efter åt vi frukost, städade i ordning, gjorde oss färdiga och åkte därifrån. Riktigt mysigt var det!

Kommentarer
Postat av: Elsy boman - farmor

Jättetrevligt få följa er på era äventyr fortsätt ha det trevligt och ett riktigt gott nytt år till er alla🔔🎉🎊🎂🍧🍮🎼

2014-12-29 @ 15:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0