USA - pt. 3

Eftersom jag fick uppleva så himla mycket på min språkresa kommer jag dela upp allt i tre/fyra inlägg och bara berätta om "höjdpunkterna". Skulle jag berätta om precis allt skulle det ta jättelång tid och ni skulle inte orka läsa allt!
 
San Antonio
Vi bodde som vanligt på camping och dagen vi anlädde i S.A. satte vi bara upp tälten, badade, åt middag och diskade. Dagen efter skulle vi till Six Flags eller Sea World (man fick välja) och alla grupperna hade en tävling där den som klädde sig roligast vann. Tre av killarna i min grupp köpte likadana outfits, tajta röda linnen och korta vita shorts och de såg så himla roliga ut! De gick faktiskt runt så typ hela dagen, riktigt modigt. Jag och Ida gick tillsammans och åkte så mycket vi hann. 3 stora bergochdalbanor blev det, superhäftigt!
New Orleans
Äntligen var det dags att bo på hotell igen efter en hel veckas campande! Rummen var riktigt fina och när vi fick reda på att vi skulle få sovmorgon dagen därpå blev alla väldigt uppspelta. Vi fick en ledig dag i New Orleans då vi fick gå runt och kolla, shoppa om man ville och bara njuta av att inte åka bil. Vi åkte även ut på en färja där man fick se staden utifrån. Häftigt!
Memphis/Nashville
 I Memphis gjorde vi inte så mycket, gick runt lite i staden och kollade på deras kändaste gata som jag inte minns namnet på. Det var inte så värst kul, men campingen var rolig och hade pool så vi badade hela kvällen. Vi stannade bara där en natt och åkte nästa dag vidare till Nashville. Där hade vi nog den roligaste kvällen jag någonsin varit med om! Alla grupperna gick tillsammans på en restaurang som hette The Wild Horse. Vi fick en hel våning för oss själva där det fanns buffé med god mat, gratis dricka och biljardbord + liveunderhållning och linedance. Alla bara umgicks, skrattade och dansade och hela stämmningen var bara asbra! Ville inte att det skulle ta slut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0